Over mij

IMG_1871Ik ben Raymon Blankestijn, in 1985 op de wereld gezet en groot gebracht in Barneveld, sinds 2011 woonachtig in Zutphen.

Als kleine jongen opgegroeid met een voetbal en eigenlijk die bal nooit meer los gelaten. Daar ook mijn grote hobby in gevonden. Zelfs studeren koste mij moeite vanwege die bal, daarom in een vroeg stadium in de horeca beland en 10 jaar werkzaam in geweest als onder andere kok en barman. In de tussentijd wel mijn Mavo en MBO Marketing & Communicatie behaald en tot de conclusie gekomen dat een kantoorbaan of de horeca niet is wat ik echt wilde.

Tijdens mijn werk kwam ik in aanraking met fitness en ben ik daardoor 40 kilo afgevallen. Na diverse fitnessopleidingen te hebben afgerond en tot de ontdekking te zijn gekomen  dat  sport mijn roeping is heb ik de overstap gemaakt van horeca naar fitness. Inmiddels ben ik daar al ruim 5 jaar werkzaam in.

Omdat anderen helpen een betere versie van zichzelf te worden mijn passie is heb ik de stap gemaakt om als personal trainer aan de slag te gaan en met mijn motivatie, eigen ervaring en drive mensen te stimuleren en motiveren om hun doelstellingen te behalen.

Raymon Blankestijn, uw Personal Trainer.

Share